Dag 7: Toronto

13 februari 2025 - Toronto, Canada

We zijn weer terug in Toronto. Na een relaxte terugreis met onze huurauto zijn we aangekomen in onze laatste accomodatie: een kamer in een woonwijk. Tijdens het boeken bedachten we dat het leuk zou zijn om 3 heel verschillende accomodaties te boeken. En of dat leuk is!

Wat hebben we vandaag gedaan:

• Onze huurauto ingeleverd
  • Bijna 24.000 stappen gelopen
  • Genoten van de sneeuwval
  • Een NBA wedstrijd van de Toronto Raptors bijgewoond
  • Een borrel gedronken in dezelfde Ierse pub als een aantal dagen geleden

Bij aankomst in onze accomodatie waren we niet vooruit te branden. Het begon flink te sneeuwen. Het was 45 minuten lopen naar het stadion van de Raptors. De route kunnen we natuurlijk met het openbaar vervoer afleggen maar dat is wat omslachtig vanaf het punt waar we ons bevinden. We hadden door vermoeidheid en door de weersomstandigheden eigenlijk geen zin meer om te gaan. Gelukkig wist Kiki ons ervan te overtuigen om wel te gaan, ze verklaarde ons voor gek als we het zouden overslaan. (Gaf ze aan tijdens het Facetimen) En natuurlijk had ze groot gelijk. Wauw, wat een ervaring, niet normaal! Zwaar over de top qua show om de wedstrijd heen maar dat maakte het juist zo leuk. Dit zien we normaal gesproken op televisie. Nu waren we erbij. We hebben zwaar genoten! Na de wedstrijd gingen we te voet  terug naar onze kamer. Dit was een hels karwei met inmiddels 20 cm sneeuw. Dat gaat morgen spierpijn opleveren aan onze kuiten.😅 Onderweg hielden we een pit stop bij de Ierse pub waar we een aantal dagen geleden ook al waren. De barman herkende Rutger en vroeg of we het leuk hadden gehad bij onze familie. Hoe bijzonder! Buiten stond een gezellige bodyguard waar Rutger tijdens zijn schoorsteen moment (roken) mee aan de praat raakte. Met hem hebben we een selfie gemaakt.

Het was weer een heerlijke dag met nieuwe ervaringen, heel veel sneeuw maar ook heel veel lol.

Op naar de één na laatste dag!

1. Rob de Jong:
    13 februari 2025
    Jullie moeten hier een boek van maken.
  2. Natasja en Rutger:
    13 februari 2025
    Ah, lief compliment. Nou, wie weet oompie!😘
  3. Niels:
    13 februari 2025
    Wat gaaf.. dat wil ik ook nog wel keer zien👌
  4. Natasja en Rutger:
    13 februari 2025
    Zou jij TE gek vinden. Echt iets voor jou Niels.
  5. Tante:
    13 februari 2025
    S u p e r leuk!!! Tip v tante: kuiten masseren
    Dag lieverds
  6. Natasja en Rutger:
    13 februari 2025
    Hahaha, goede tip tante! Helaas ben jij niet in de buurt.
  7. Moes:
    13 februari 2025
    Wat een geweldige ervaringen doen jullie daar op. Ik lig ook helemaal in een deuk als ik die video's en foto's zie. Wees blij dat jullie al in toronto zijn met al die sneeuwbuien. Ga nog lekkeruit jullie dak wij genieten mee.😘😘😘😘😘
  8. Natasja en Rutger:
    13 februari 2025
    We moeten ook erg lachen om onszelf als we terugkijken🤣.
    Bedankt voor de gekke genen pap en mam!!😄
    😘
  9. Moes:
    13 februari 2025
    Schitterend die Scotiabank Arena, thuishaven van de Raptors, en wat goed van Kiki om jullie over te halen om toch te gaan!⛹‍♂️⛹‍♀️ Heel benieuwd wat jullie nog voor verrassingen voor ons in petto hebben. Enjoy your day, love.💕
  10. Natasja en Rutger:
    13 februari 2025
    We zijn Kiki zooo dankbaar!! Het was een onvergetelijke ervaring!
  11. Corinne:
    13 februari 2025
    Van mij mogen jullie nog wat langer blijven en dagelijks vloggen 😄. Mijn lach van de dag jullie verhalen en filmpjes 😉
  12. Natasja en Rutger:
    Haha, lief!! Dankje Corinne😄😘
  13. Kaatje💜:
    13 februari 2025
    Wat een mooie liefdevolle verhalen! En wat genieten jullie…. Herinneringen maken samen 💜
    Liefs van mij😘
  14. Natasja en Rutger:
    Memories for life!!! Liefs terug😘
  15. Astrid:
    13 februari 2025
    Time flies when you’re having fun🥰
  16. Tante:
    13 februari 2025
    Inderdaad memories for life!!!!!